top of page

Nevídané slevy 25 %! Pouze do vyprodání zásob!

Aktualizováno: 1. 10. 2020

Ke každému automatu získáte navíc 5 kg výběrové italské zrnkové kávy Mazzoni Marrone ZDARMA.


Automatický kávovar KORO Prime

Nový design osvědčeného kávovaru KORO s prosvětlenými dotykovými tlačítky, kapacitním displejem a led světly zvýrazněnými konturami čelního panelu. Připravuje nápoje ze zrnkové kávy a instantního mléka.


SLEVA 25 %! ̶7̶2̶ ̶1̶1̶6̶ ̶K̶č̶ 54 087 Kč




 


Automatický kávovar Solista

Nejmenší z řady automatických kávovarů pro přípravu čerstvě mleté zrnkové kávy a dalších instantních nápojů, jež poskytne zákazníkovi nezvykle širokou nabídku nápojů, umožňující instalaci platebních systémů více typů.


SLEVA 25 %! 8̶6̶ ̶2̶7̶3̶ ̶K̶č̶ 64 706 Kč





 


Nápojový automat Concerto

Elegantní Concerto nabízí velký výběr kvalitních teplých a studených nápojů, které vyhoví každému. Nová technologie přípravy espressa, výkonnější mixery na instantní nápoje, avantgardní elektronika a další použité technologie - nový trend NECTA. Velký grafický displej 188 x 64 pixelů. Snadné a rychlé čištění mřížky oblasti výdeje. Možné propojit s automatem na jídlo bez platebního modulu.


SLEVA 25 %! 1̶7̶3̶ ̶1̶5̶1̶ ̶K̶č̶ 129 863 Kč





 


Výdejní automat Tango

Automat s maximální kapacitou pro prodej balených potravin a nápojů. Může fungovat samostatně nebo jako vhodný doplněk automatů řady CANTO, se kterými pak vytvoří designově sladěnou širokou nabídku nápojů do kelímku a balených potravin. Vášeň společnosti Necta pro inteligentní prodejní řešení vedla k vývoji modelu TANGO, který vás okouzlí svým flexibilním půvabem. Tango má schopnost nabízet širokou škálu produktů, jako jsou občerstvení, cukrovinky, čerstvé potraviny, plechovky nebo láhve - nebo kombinace všech pěti. Jednoduchý design ve skvělém poměru cena/výkon a vylepšuje jakékoli prostředí od středně velkých až po velké lokace.


SLEVA 25 %! 1̶7̶6̶ ̶4̶1̶8̶ ̶K̶č̶ 132 314 Kč





 


Výdejní automat Melodia

Prodejní automat na balené potraviny a další zboží se systémem energetického řízení - dosahující označení A++. Automat lze dodat ve 3 verzích: Melodia Classic - stand. chlazení, Melodia Top - zesílené chlazení, Melodia Ambient - bez chlazení. Modely Melodia Necta s jejich štíhlými proporcemi mohou stále poskytovat širokou škálu vydávaných produktů. Tyto flexibilní a spolehlivé prodejní technologie, zvláště vhodné do míst, kde je omezený prostor, těží z elegantního designu, který integruje Melodii do jejího prostředí.


SLEVA 25 %! 1̶3̶4̶ ̶6̶7̶3̶ ̶K̶č̶ 101 005 Kč




3 877 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page